Om oss

 
 

Erik och Maria

Erik (son till Göran och Herdis) är utbildad fysioterapeut och läser för tillfället "Outdoor Environment for Health and Wellbeing - Master programe" på SLU Alnarp. Erik driver företaget Ramsjöholm Park- och Skogsvård. 

Maria är utbildad beteendevetare med inriktning på IT. Hon är nyligen anställd på Falkenbergs kommun som verksamhetsutvecklare inom socialförvaltningen. 
 
 

Göran och Herdis

Göran är lantbrukare och driver vall- och spannmålsodling på Ramsjöholm. 

Herdis är utbildad undersköterska och jobbar i hemtjänsten på Falkenbergs Kommun. Hon är aktiv inom Centerpartiet och har förtroendeuppdrag inom bl.a. Falkenbergs Sparbank och Falkenberg Energi. 
 
 

Helena Pixsjö

Helena (dotter till Herdis och Göran) har en kandidatexamen i matematik och jobbar för tillfället som supply planner på Carlsberg. Hon är aktiv tävlingsryttare inom fälttävlan med fullblodet Vicky, än så länge upp till tvåstjärnigt klass (nationellt och internationellt).


 

Elisabeth Lundqvist

Lisa (mor till Maria) utbildad specialistsjuksköterska med mångårig erfarenhet inom hjärt- och lungkirurgi. Sedan 2017 är hon pensionär och bosatt i Falkenberg. Lisa hjälper till att ta hand om djur och trädgård på Ramsjöholm.